Babyverzorging

Bij Mama’s Winkel heb ik veel producten voor babyverzorging in het assortiment. Denk hierbij aan kleding, draagdoeken, nachtlampjes en meer. Alle producten zijn natuurlijk en van goede kwaliteit. Ik heb ook veel duurzame alternatieven voor wegwerp babyverzorging. Dus bespaar jezelf geld en bekijk het aanbod in mijn webshop.

Duurzame babyverzorging

Heb je geen zin om pak na pak wegwerp luiers te gebruiken en veel geld uit te geven aan luiers en andere babyverzorging? Ik heb veel producten voor duurzame babyverzorging beschikbaar in de winkel. In plaats van wegwerp luiers kun je bijvoorbeeld kiezen voor duurzame, wasbare luiers. Dit scheelt veel in de portemonnee, want je kunt met een vast aantal wasbare luiers de hele luierfase van je kindje doorkomen. Voor nog duurzamere babyverzorging kun je ook kiezen voor wasbare billendoekjes en producten die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Zoals de Oh-lief baby wax die werkt als hydraterende crème, maar ook bij insectenbeten, korstjes en eczeem.

baby verzorging

Natuurlijke babyverzorging

Voor baby’s met een zeer gevoelige huid is het verstandig om te kiezen voor neutrale en natuurlijke babyverzorging waar niet veel aan is toegevoegd. De babyverzorging bij Mama’s Winkel is allemaal natuurlijk. Ik heb natuurlijke shampoo, zeep en de babyverzorging is natuurlijk geheel gifvrij. Ik werk samen met verschillende merken die natuurlijke babyverzorging aanbieden om jou en je baby zo volledig mogelijk te kunnen voorzien.

Duurzame producten

Ik heb ook andere natuurlijke en duurzame producten beschikbaar die helpen bij babyverzorging. Dit zijn gebruiksvoorwerpen die lang meegaan en niet snel stuk gaan. Bijvoorbeeld de babybordjes van Mushie, hydrofiele doekjes ook in de maat XXL en swaddles. De draagdoeken van Little Frog zijn ook erg populair. Als je advies nodig hebt over het dragen van je kindje kan je ook een draagconsult vragen waarin ik je begeleid om je kindje op verschillende manieren verantwoord te dragen in een draagdoek.

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Bekijk ook enkele andere van de meest populaire artikelen, zoals de Cosilana romper, zoutsteen lamp en Little Frog draagdoek. Liever in het echt de producten bekijken en voelen? Kom dan langs in de winkel in Dordrecht op donderdag, vrijdag of zaterdag. Wil je liever meer informatie en op de hoogte blijven van de nieuwe producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Als je nog vragen hebt of advies wilt over duurzame babyverzorging of het dragen van je kindje, kun je contact opnemen. Ik ben bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.