Cosilana romper

Vaak is het lastig om je baby de juiste kleding aan te doen bij het Nederlandse weer. Veel mensen kiezen daarom voor een Cosilana romper. Omdat een Cosilana romper gemaakt is van een stof waar wol in verwerkt is, is een Cosilana romper geschikt voor iedere temperatuur en altijd comfortabel. Bij Mama’s Winkel heb ik Cosilana rompers beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

Waarom de Cosilana romper geliefd is

De rompertjes van het Duitse merk Cosilana zijn heerlijk zacht en erg geliefd. Een Cosilana romper is gemaakt van een combinatie van wol, zijde en katoen, waardoor het heel zacht en comfortabel aanvoelt. Deze stof is huidvriendelijk en geschikt voor zelfs de meest gevoelige babyhuidjes. De wol in een Cosilana romper komt namelijk van het Merino schaap. Merino wol heeft als grote voordelen dat het niet jeukt en geen nare zweetgeurtjes geeft. Je baby kan dus genieten van zachtheid zonder jeuk en nare geurtjes.

cosilana romper

Zelfreinigend en dus duurzaam

Een Cosilana romper is in principe zelfreinigend, daardoor is de babykleding duurzaam en hoeft het minder vaak gewassen te worden. Uiteraard wil je de romper wel wassen wanneer er geknoeid is, de Cosilana romper kan dan gewoon in de wasmachine. Let er daarbij wel op dat je de wasmachine draait op een wolprogramma en je de kleding liggend laat drogen om het model te behouden.

Houd je baby altijd warm met een Cosilana romper

De wol die verwerkt is in de Cosilana romper geeft nog een mooi voordeel. Wol heeft namelijk een warmteregulerende eigenschap. Wol past zich aan op basis van de omgevingstemperatuur en de temperatuur van je baby en houdt je baby altijd warm. Een Cosilana romper is dus geschikt voor ieder seizoen en ideaal voor wisselvallige dagen en seizoenen. Om je baby te kunnen kleden op ieder seizoen en op alle weersomstandigheden, heb ik meerdere modellen en kleuren van de Cosilana romper beschikbaar. Kies voor korte of lange mouwen of voor de romper helemaal zonder mouwen. Ook heb ik verschillende kleuren en maten in de winkel.

Vragen of contact opnemen

Ben je nieuwsgierig naar de zachtheid van een Cosilana romper die je baby warm houdt in iedere omgeving? Kom dan langs in mijn winkel in Dordrecht om het zelf te voelen. Je kunt dan ook onze andere producten voor duurzame babyverzorging bekijken, waaronder de Little Frog draagdoek en zoutsteen lamp. Heb je vragen over een van mijn producten of diensten? Neem dan gerust contact op via de telefoon, e-mail of het contactformulier.