Little Frog draagdoek

Ben je op zoek naar een fijne draagdoek die lang meegaat, ook als je kindje groeit? Bij Mama’s Winkel vind je de populaire Little Frog draagdoek in verschillende kleuren en maten. Deze draagdoeken zijn ook geschikt voor beginnende dragers. Draag je voor het eerst? Dan kan ik je ook advies geven als draagconsulente.

Gebruik van de Little Frog draagdoek

De fijne, soepele Little Frog draagdoek is een grote favoriet onder de beginnende dragers. De Little Frog draagdoek is geweven van 100 procent katoen en is geschikt om te gebruiken als draagdoek voor het dragen van baby’s, al vanaf de geboorte. Met een lengte van 4.6 meter is de Little Frog draagdoek geschikt voor verschillende knooptechnieken. Je baby, peuter of kleuter kun je daarom op verschillende manieren dragen. Met de juiste knooptechnieken kan je de Little Frog draagdoek gebruiken om je kindje te dragen op je buik, heup en rug. Wil je leren hoe dit gaat of heb je nog nooit een draagdoek gebruikt? Vraag dan om een draagconsult en dan leer ik je de manier van knopen en dragen die bij jou en je kindje past.

Little frog draagdoek
Little frog draagdoek

Krijg hulp met een draagconsult

Tijdens een draagconsult help ik je met het ontdekken en gebruiken van een draagdoek. Het consult wordt 1 op 1 gegeven en in anderhalf uur kijken we welke knooptechnieken je het beste passen en helpen. We beginnen niet meteen met je kindje in een draagdoek te dragen, maar oefenen eerst met een speciale draagpop. Na wat oefening kan je jouw kindje dragen op elke gewenste manier met bijvoorbeeld een Little Frog draagdoek.

De Little Frog draagdoek ook bij koud weer

De Little Frog draagdoek is meestal geweven van 100 procent katoen en 4.6 meter lang. De draagdoeken van Little Frog zijn zeer divers in de kleuren en patronen die beschikbaar zijn. Mocht je toch een andere samenstelling of blend willen van je draagdoek, dan heb ik ook een Little Frog draagdoek van een katoen en linnen mix. Als aanvulling op je draagdoek bied ik ook een fleece en softshell cover van Little Frog aan om over je draagdoek te dragen bij koud weer.

Contact en informatie

Interesse? Kom langs in de winkel in Dordrecht op donderdag, vrijdag of zaterdag. Voor een draagconsult kan je ook buiten openingstijden een afspraak maken. Neem dan contact met me op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wil je regelmatig meer informatie over draagdoeken, babyverzorging of gerelateerde informatie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.