Over ons

 

Bij mamas winkel draait alles om de bijzondere band tussen ouders en hun kleintjes. Onze oprichter, Chyara, is niet alleen een ondernemer, maar bovenal een moeder van twee prachtige kinderen: een speelse zoon van 3 en een schattig dochtertje van 1. Met daarnaast drie tienerstiefzonen in huis, is het veilig om te zeggen dat het gezinsleven bij haar nooit stil staat!

Vanuit haar eigen ervaringen als moeder en stiefmoeder, begreep Chyara al snel de behoeften en wensen van ouders als het gaat om het vinden van de beste producten voor hun kleintjes. Met een diepgewortelde passie voor het ouderschap besloot ze om een webshop op te richten die alles biedt wat ouders nodig hebben voor hun baby's en kinderen. Het resultaat? Een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook voldoen aan de strenge eisen van ouders.

Bij mamas winkel streven we ernaar om niet alleen producten te verkopen, maar ook om een gemeenschap te creëren waar ouders zich gesteund voelen en waar ze kunnen vertrouwen op eerlijk advies en deskundige begeleiding. Of je nu op zoek bent naar de perfecte wieg voor je pasgeboren baby, leuke kleding voor je energieke peuter of handige accessoires voor je tiener, bij ons vind je het allemaal.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis. Samen maken we het ouderschap een beetje gemakkelijker en een stukje leuker!

Hoe wij werken

Bij mamas winkel draait alles om het creëren van een veilige, vrolijke en inspirerende winkelervaring voor zowel ouders als hun kinderen. Ons proces is eenvoudig maar doordacht, met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Selectieproces We beginnen met een zorgvuldige selectie van onze producten. Elk item, van speelgoed tot accessoires, wordt uitgebreid geëvalueerd op veiligheid, duurzaamheid en educatieve waarde. We werken samen met betrouwbare leveranciers die zich inzetten voor het produceren van hoogwaardige en verantwoordelijk gemaakte producten. Dit garandeert dat alles wat je in onze winkel vindt, niet alleen veilig is voor je kind, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Klantbetrokkenheid We luisteren actief naar de behoeften en feedback van onze klanten. Onze klantenservice is erop gericht om je winkelervaring zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu advies nodig hebt over een product of hulp bij het navigeren door ons aanbod, ons team staat klaar om te helpen.

Wat wij doen

Bij mamas winkel begrijpen we dat de kleintjes in ons leven niet alleen liefde en zorg nodig hebben, maar ook een stimulerende omgeving waarin ze kunnen groeien en ontdekken. Onze missie is om ouders en verzorgers te voorzien van hoogwaardige, veilige en inspirerende accessoires en speelgoed voor baby's en kinderen. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om de ontwikkeling van jonge kinderen te ondersteunen en hun verbeelding te prikkelen.

We bieden een breed scala aan producten, van knusse kinderkameraccessoires en praktische verzorgingsproducten tot educatief speelgoed en vrolijke decoritems. Al onze producten zijn gemaakt van veilige, duurzame materialen die voldoen aan de strikte veiligheidsnormen, zodat u er zeker van kunt zijn dat elk item niet alleen mooi maar ook praktisch en duurzaam is.

Bij mamas winkel streven we ernaar om een one-stop-shop te zijn voor alles wat je nodig hebt om je baby of kind een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden. We zijn toegewijd aan uitstekende klantenservice en streven ernaar om het winkelen zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken, met deskundig advies en ondersteuning slechts een klik verwijderd.