Zoutsteen lamp

Heb je ook last van het felle licht van de lamp als je ‘s nachts je baby moet voeden of verschonen? Gebruik dan in plaats van een normale lamp, een zoutsteen lamp. Een zoutsteen lamp geeft zacht en warm licht, waardoor jij en je baby niet volledig uit je nachtrust worden gehaald en gewoon weer verder kunnen slapen. Bij Mama’s Winkel verkoop ik de zoutsteen lamp van Himalaya zout in verschillende maten.

Zoutsteen lamp voor een betere nachtrust

Als je net een baby hebt gekregen zul je ongetwijfeld merken dat je ‘s nachts veel wakker bent en moeilijk in slaap komt. Het is dan erg vervelend als je midden in de nacht borstvoeding moet geven of een luier moet verschonen en dit onder een felle lamp moet gebeuren. Een felle lamp haalt je volledig uit een ontspannen nachtrust en maakt het lastig om weer in slaap te vallen als je baby weer slaapt. Met een Himalaya zoutsteen lamp heb je genoeg en warm licht dat niet te fel is en een kalmerend effect geeft. Wanneer je een zoutsteen lamp als nachtlamp gebruikt, blijven jij en je baby beiden rustiger midden in de nacht en zullen jullie beter kunnen slapen. Dit omdat je geen last meer hebt van fel, onnatuurlijk licht dat je biologische klok verstoort.

zoutsteen lamp

Verminder hoofdpijn en stress met een zoutsteen lamp

Omdat de zoutsteen lamp van Himalaya zout is gemaakt heeft het naast een mooi licht ook nog andere effecten. Een zoutsteen lamp werkt namelijk zuiverend en helend. De lucht wordt gezuiverd, omdat de zoutsteen lamp negatieve ionen creëert en positieve ionen absorbeert. Het voordeel hiervan is dat de geabsorbeerde negatieve ionen geen klachten meer kunnen veroorzaken zoals hoofdpijn, stress en slaapproblemen. De zoutsteen lamp zuivert niet alleen de lucht op een natuurlijke manier, maar brengt ook de luchtvochtigheid weer in balans.

Iedere lamp is uniek

Naast de zuiverende werking en de betere nachtrust die een zoutsteen lamp geeft, ziet een zoutsteen lamp er ook nog mooi uit. De Himalaya zoutsteen lamp heeft een licht roze kleur en natuurlijke vorm. Doordat het een natuurproduct is kan de lamp wel wat afwijken van de afbeeldingen op de site. Als je een zoutsteen lamp bij mij bestelt, wordt er standaard een peertje en stekker meegeleverd. Dit geld voor zowel de normale lamp als het nachtlampje. Beide types staan prachtig in een babykamer of in je eigen slaapkamer op je nachtkastje. Ben je geïnteresseerd in wat we naast deze zoutsteen lamp nog meer hebben? Bekijk dan onze babyverzorging, kleding of draagdoeken.